300 g Smör
4 Ägg
5 dl Socker
8 dl Vetemjöl
2 tsk Bakpulver
1 tsk Vaniljsocker
3 msk Lakrispulver
400 g frysta Hallon
50 g Mandelspån
Smält smöret. Vispa ägg och socker pösigt.
Blanda vetemjöl, bakpulver vaniljsocker och lakrispulvret.
Vänd ner vetemjöls blandningen och det smälta smöret.
Bred ut smeten i en bakpappersklädd långpanna. Strö över hallonen och mandelspån.
Grädda i 175 grader i 30-35 minuter.
Låt svalna och skär i rutor ca 4x6 cm.
Kommentarer:
13
Leila:
Åh ser härligt gott ut. Jag gillar verkligen lakrits/hallon kombon, detta receptet lägger jag till högen av dem som ska testas snarast.
//Leila
14
Anonym:
Så otroligt gott! Det receptet ska jag pröva!
gott :D