Färdig skuret.....

I dag blev det tidigt trots att jag hade ledig dag. Bussen gick från Sävar 6.55.
Intressant att stå på busshållplatsen som heter Centrum, detta område var inte ens centrum när jag flyttade hit våren 2001.
Jag fick vänta ganska länge innan jag fick komma in. Jag hade tiden 8.15 men hon var nog över 9 innan operationen startade. Så här går det till http://www.varda.se/film/hur-gar-det-till-vid-en-grastarroperation/ så operationen går väldigt fort.
Dom la för lite bedövning först så, så det gjorde ont. Men sen gick det bra, men då var "axlarna redan uppe vid öronen". Sedan var det bara att hämta ut Isopto Maxidex (ögondroppar med kortison) eller det var det inte........Jag fick ta mig upp till operatins avd. igen för att leta rätt på läkaren för att påminna honom....så naturligtvis han jag inte med 10.10 bussen. Inte kul att behöva vänta till 12.25.
Förrätt, för nu började det göra ont och skava.
Huvudrätt
Det högra ögat (som igentligen är det vänstra) är det nyrenoverade ögat.
Kolla villken skillnad det är på pupillerna.
Det blev en lång väntan....... när jag tillslut kom hem, la jag mig och sov ett par timmar
Nu syns det att ögat är irriterat, jag längtar inte till jag ska ta min första ögondroppe i kväll.
Dom första gångerna gör det ONT, jag vet av erfarenhet från 2008 när det andra ögat opererades.
Nu får jag inte göra någonting som skulle innebära att jag svettas (adjös Zumba) och bara durch (adjös sköna bad) och att undvika "skitiga arbeten", innebär att det finns saker jag inte får göra på jobbet......för nått tal om sjukskrivning finns det ju inte....... Allt detta ska jag låta bli i två till tre veckor.......

Nu ska dom skära i mig

Tänk vad tre små kort kan liva upp en hel avdelning!

annars har jobbar dagen (förutom de vanliga rutinerna) innehållit LSG (lokala samverkans gruppen) Där vi fack representanter, våra chefer på Bruksbacken och chefernas chef träffas för att diskutera och besluta om saker som rör huset. Jag gick runt på alla avdelningar i går, så jag hade med mig en hel del frågor.
I kväll har jag kört ett Zumba pass men i morgon blir det till att ta det lungt.

detta öga ska få en plastlins. Högra ögat blev mycket bra efter gråstarrs operationen så förhoppningsvis ska även detta ögats operation gå bra.......får se hur morgondagens vänsteröga ser ut!